Huawei lansează căștile true wireless FreeBuds 6i, cu anulare activă a zgomotului de fond și baterie îmbunătățită

09.05.2024
Huawei lansează căștile true wireless FreeBuds 6i, cu anulare activă a zgomotului de fond și baterie îmbunătățită
Foto: Huawei

Pe lângă lansarea noilor Watch 4 Pro Space Edition și Watch Fit 3, Huawei a dezvăluit și noile căști audio accesibile true wireless FreeBuds 6i, cu un design asemănător cu cel al generației precedente, însă cu baterii mai generoase și un nou algoritm de anulare a zgomotului de fond.

Acesta poartă denumirea Intelligent Dynamic ANC 3.0, fiind capabil sa monitorizeze zgomotele din mediul înconjurător și să ajusteze anularea acestora în mod dinamic. FreeBuds 6i dispun și de un lăcaș special conceput pentru a filtra astfel de zgomote, care detectează vocile sau sunetele cu frecvente înalte și le filtrează într-un mod eficient.

FreeBuds 6i
Foto: Huawei

De asemenea, noile căști păstrează driverii dinamici de 11mm, mărindu-le însă puterea cu 50% și adăugându-le certificare pentru conținut audio Hi-Res. Carcasa, în schimb, are fix aceleași dimensiuni precum la generația anterioară FreeBuds 5i.

În timp ce căștile propriu-zise beneficiază de baterii cu capacitatea de 55 mAh, carcasa oferă alți 510 mAh, o creștere cu 25% față de modelul anterior. Producătorii promit astfel două ore suplimentare de funcționare după o încărcare completă a căștilor în carcasă, pentru un total de 8 ore de audiție fără ANC sau 5 ore cu ANC pornit (plus alte 27 de ore disponibile în carcasa încărcată complet). Încărcarea completă a căștilor, prin intermediul conectorului USB-C de pe carcasă, se realizează în aproximativ 110 minute.

FreeBuds 6i
Foto: Huawei

FreeBuds 6i dispun de certificare IP54 în privința rezistenței la apă și praf și sunt compatibile cu standardul Bluetooth 5.3. Căștile se pot conecta automat la dispozitivele Huawei bazate pe interfața EMUI 10 sau mai recentă, în timp ce, pentru restul dispozitivelor Android, este disponibilă aplicația AI Life, care poate controla nivelul de anulare a zgomotelor sau personalizarea gesturilor de tip play/pause/skip track etc.

Huawei a anunțat că FreeBuds 6i vor fi disponibile în trei culori: alb, violet și negru, fără a dezvălui însă când vor deveni disponibile pe piață și la ce preț.

FreeBuds 6i
Foto: Huawei

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News