Huawei pregătește căștile FreeBuds Pro 2+, cu funcție de monitorizare a pulsului și temperaturii

24.03.2023
Huawei pregătește căștile FreeBuds Pro 2+, cu funcție de monitorizare a pulsului și temperaturii

Deși, perioada pandemiei COVID a cam trecut, Huawei încă are în calendarul de lansări produse precum FreeBuds Pro 2+, prevăzute cu noi funcții de monitorizare a stării de sănătate.

Apărând ca o versiune îmbunătățită a căștilor FreeBuds Pro 2 lansate anul trecut, noile căști Huawei păstrează liniile generale de design, livrând în plus capabilități ce ar putea fi pe placul utilizatorilor care-și petrec timpul desfășurând diverse activități sportive, sau pur și simplu doresc să-și urmărească mai îndeaproape starea de sănătate.

Dezvoltate în colaborare cu specialiștii producătorului francez de echipamente audio Devialet, căștile FreeBuds Pro 2 au venit cu îmbunătățiri majore la partea de hardware, redarea audio fiind asigurată cu un sistem dual-driver, capabil să reproducă practic întreaga plajă de frecvențe audibile pentru urechea umană. Astfel, căștile pot reda efecte de bass începând cu frecvența de 14Hz, în timp ce driverul acordat pentru tonuri medii-înalte se plafonează undeva spre 48000Hz. Autonomia poate atinge 4 ore în regim de ascultare continuu, respectiv 6.5 ore fără activarea funcției Noise Canceling. Cutia pentru transport poate duce autonomia spre 18 /30 ore, prin încărcări succesive. Căștile vin cu certificare IP54, oferind protecție minimă la stropirea cu apă, dar nu și imersie.

Versiunea „refresh” FreeBuds Pro 2+ păstrează toate aceste caracteristici, livrând în plus funcții de monitorizare a temperaturii și pulsului. Probabil că și prețurile vor rămâne apropiate sumei de 649 lei, cerută pentru modelul non-Plus.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult