HyperX Clutch este un gamepad adresat pasionaţilor de jocuri pe Android

08.01.2022
HyperX Clutch este un gamepad adresat pasionaţilor de jocuri pe Android

HyperX a anunţat lansarea HyperX Clutch, un nou accesoriu pentru gaming adresat pasionaților de jocuri pe Android.

HyperX Clutch este un gamepad pe care se poate monta telefonul mobil, obţinând astfel o experienţă de gaming în stilul consolelor de jocuri. Accesoriul prevăzut cu conexiune Bluetooth include patru butoane programabile şi două stick-uri în stilul gamepad-urilor pentru console Xbox și suport ajustabil pe care poți monta telefoanele mobile cu lățimea de până la 86mm.

Deoarece accesoriul Clutch dublează ca și controller pentru PC, grip-ul ajustabil poate fi detajat cu totul, rezultând un gampad cu design compatibil Xbox.

Alimentat de un acumulator propriu, HyperX Clutch poate funcționa până la 19 ore cu  o singură încărcare, conectat la smartphone în modul Bluetooth. În schimb, pe PC conexiunea se realizează în modul Wi-Fi, oferind ceva mai multă flexibilitate în privința razei de acoperire, în detrimentul consumului bateriei.

Contrar așteptărilor, HyperX Clutch este lansat ca un accesoriu de gaming puțin costisitor, disponibil începând cu luna martie pentru aproximativ 50 de dolari. Luând în considerare reputația în general bună a brandului HyperX, plus faptul că accesoriul poate fi folosit deopotrivă cu jocuri de Android și titluri pentru PC, achiziția noului gadget pare o alegere fără prea multe șanse de eșec.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult