HyperX prezintă căştile de gaming Cloud Alpha

23.08.2017
HyperX prezintă căştile de gaming Cloud Alpha

HyperX Cloud Alpha sunt primele căşti pentru gaming cu tehnologie dual chamber, creată pentru a îmbunătăţi experienţa de gaming pe PC, consolă şi mobil.

Cloud Alpha preia designul generaţiei precedente de căşti HyperX, sporind confortul din timpul sesiunilor lungi de gaming.

Noile căşti pentru gaming HyperX Cloud Alpha conţin tehnologia dual chamber, care permite redarea unui sunet fără precedent. Cloud Alpha sunt create şi testate în laboratoarele HyperX, oferind cea mai bună performanţă audio posibilă, confort şi sporesc calitatea pentru un avantaj competitiv, urmând să fie folosite de profesioniştii eSports la nivel mondial”, a declarant Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

Cuprinzând difuzoare de 50mm, tehnologia dual chamber permite separarea bass-ului de tonurile joase şi înalte, creând un sunet dinamic care îmbunătăţeşte experienţa de joc. Căştile folosesc suporţi cu spumă de memorie, având un design mai lat al benzii pentru cap şi cadru din aluminiu rezistent şi uşor.

HyperX Cloud Alpha dispun de cablu detaşabil, cu control audio in-line şi pot fi folosite cu o gamă largă de platforme: PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One S, Mac, Mobile, Nintendo Switch şi cu sistemele de realitate virtuală cu porturi de 3.5 mm.

Căştile Cloud Alpha vor fi lanste pe 25 septembrie la preţul recomandat de 449 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult