Iluminare elegantă cu LED-uri, de la BenQ

Iluminare elegantă cu LED-uri, de la BenQ

În România, BenQ este sinonim cu un producător de monitoare şi proiectoare de calitate la preţuri accesibie. Compania asiatică este prezentă însă multe domenii de activitate, ce variază de la producţia de smartphone-uri şi laptopuri, la cea de echipamente medicale complexe. Un alt domeniu în care BenQ activează este producţia de echipamente de iluminat cu LED-uri. Momentan, becurile cu LED semnate BenQ nu sunt disponibile în ţara noastră. Aici, compania s-a implicat în câteva proiecte de iluminat public şi industrial. Acestea fiind spuse, am fost destul de surprins să aflu ieri că BenQ aduce în ţara noastră o gamă elegantă de corpuri de iluminat cu LED-uri.

Corpurile de iluminat cu LED-uri prezentate de BenQ

Vorbim aici despre lămpi pentru birou sau pentru cameră, cu un design futurist în unele cazuri, care se fac imediat remarcate într-o încăpere. Dacă sunteţi atraşi de formele lor, va trebui să vă pregătiţi şi pentru a afla costurile. Aceste obiecte funcţionale şi decorative în acelaşi timp sunt construite manual şi se adresează celor care au conturi generoase. Preţurile pornesc de la sute de euro şi depăşesc în unele cazuri pragul de 1.000 €.

Corpurile au un design atrăgător şi sunt construite manual

Produsele de iluminat sunt lansate momentan sub brandul QisDESIGN şi ai primit multe premii şi distincţii internaţionale. Ele integrează becuri cu LED cu o durată de viaţă de 50.000 ore, ceea ce înseamnă aproximativ 13 ani în care sunt aprinse timp de 10 ore pe zi. Cei interesaţi pot să ia legătura cu partenerii BenQ, produsele fiind disponibile în stoc pentru Europa.

Preţurile transformă aceste dispozitive în accesorii exclusiviste

Urmărește Go4IT.ro pe Google News