Întrerupătorul pentru leneşi: aprinzi orice bec din casă cu telefonul mobil

11.01.2013
Întrerupătorul pentru leneşi: aprinzi orice bec din casă cu telefonul mobil

Ti-e prea lene să te ridici din fotoliu pentru a aprinde lumina, sau ai plecat de acasă în grabă şi ai uitat becurile aprinse? Problema se poate rezolva cu un smartphone pe care instalăm o aplicaţie specializată şi montarea unor întrerupătoare inteligente.

Întrerupătorul pentru leneşi: aprinzi orice bec din casă cu telefonul mobil

Creat de Belkin, Wi-Fi Light Switch permite utilizatorilor de telefoane Android să controleze de la distanţă becurile din locuinţă sau la birou. Sistemul presupune instalarea unei aplicaţii Android şi schimbarea vechilor întrerupătoare cu unele inteligente, care pot fi acţionate şi de la distanţă.

Intrerupător cu suport pentru conexiune Wi-Fi

Utilizatorii de telefoane iPhone sau tablete iPad au la dispoziţie produsul echivalent numit WeMo Light Switch, ce include o aplicaţie compatibilă cu sistemul iOS 5 sau mai nou. Demonstrată la expoziţia CES 2013, WeMo Light Switch poate gestiona oricâte întrerupătoare avem nevoie, toate fiind ataşate prin conexiune wireless şi incluse în interfaţa aplicaţiei sub forma unor întrerupătoare virtuale.

Priză pentru accesorii, care poate fi activată de la distanţă

Atât produsul Wi-Fi Light Switch pentru dispozitive Apple, cât şi produsul WeMo Light Switch pentru telefoane şi tablete cu sistem Android pot fi achiziţionate contra sumei de 49.99 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult