Jack by Podo Labs transformă orice pereche de căşti în una wireless, dar asta nu e totul

30.01.2017

Jack by Podo Labs este un dispozitiv care transformă orice pereche de căşti cu fir în una wireless. Acesta nu este primul dispozitiv de acest fel de pe piaţă, dar oferă câteva caracteristici unice, care îl diferenţiază de concurenţă.

 

Jack are un design elegant şi dispune de o baterie de 300 mAh care oferă o autonomie de 12 ore în regim de redare de muzică. Mai mult, dispozitivul permite, prin simpla apăsare a unui buton, partajarea muzicii ascultate cu un alt adaptor Jack. Mai simplu, două dispozitive Jack se pot conecta la un singur smartphone sau tabletă.

Dispozitivul este compatibil cu toate sistemele de operare mobile şi poate fi folosit chiar şi pentru a transforma boxele obişnuite, cu fir, în unele wireless.

 

 

La preţul de 25 de dolari, Jack este puţin mai scump decât Griffin iTrip Clip, dar diferenţa de 5 dolari merită plătită, deoarece adaptorul celor de la Podo Labs oferă mai multe funcţii.   

 

 

Dezvoltatorii oferă şi o pereche de căşti cu fir pentru Jack. Acestea costă 19 dolari. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult