Jawbone Earcandy: căşti Bluetooth pentru doamne şi domnişoare

Jawbone Earcandy: căşti Bluetooth pentru doamne şi domnişoare

Doamnele şi domnişoarele nu se prea dau în vânt după căştile Bluetooth, cel puţin nu la fel de mult precum o fac bărbaţii. Dar după ce vor vedea noua serie Jawbone “Earcandy”, cu siguranţă îşi vor dori cu ardoare un asemenea gadget. Gama “Earcandy” se adresează exclusiv reprezentantelor sexului frumos, fapt sugerat de estetica sublimă în care ne este înfăţişată.

Jawbone Earcandy

Jawbone a reuşit să mascheze total simplitatea unei căşti Bluetooth doar prin evidenţierea unor culori vii asortate cu gust la diverse ţinute vestimentare. Textura ondulată cu efect tridimensional are şi ea un rol important în accentuarea stilului, lăsând în urmă particularităţile tehnice ale dispozitivului. Desigur, domnişoarele vor fi interesate şi de acest aspect, deşi unele dintre ele se vor declara încântate să poarte căştile doar pe post de accesoriu vestimentar.

jawbone Earcandy

“Earcandy” este un headset deosebit de performant ce oferă o calitate audio excelentă, mulţumită tehnologiei de atenuare a zgomotului din fundal. Autonomia se ridică la 8 zile în stand-by şi aproximativ 4,5 ore în convorbiri. Căştile Bluetooth “Earcandy” costă 130 de dolari, o sumă considerabilă însă deloc exagerată dacă ne raportam la calitatea şi estetica produsului.

Jawbone Earcandy

Urmărește Go4IT.ro pe Google News