Jaybird Freedom, un nou set de căşti bluetooth pentru amatorii de sport

23.05.2016
Jaybird Freedom, un nou set de căşti bluetooth pentru amatorii de sport

Cu nume complet Freedom Wireless Bluetooth Buds, cel de-al cincilea membru al familiei de căşti Freedom X line atrage prin designul foarte suplu şi elegant.

Prevăzute cu acumulator propriu şi conexiune Bluetooth, noul set de căşti este cu 20% mai uşor decât modelul anterior. În mod cu totul neobişnuit pentru un set de căşti cu tehnologie Bluetooth, materialul folosit pentru construcţia acestora este metalul şi nu plastic, preferat de obicei pentru a evita problemele cauzate de atenuarea semnalului.

Având în vedere greutatea redusă şi construcţia compactă, autonomia bateriei estimată la doar 4 ore nu ar trebui să surprindă. Utilizatorii au însă posibilitatea să dubleze durata de utilizare apelând la alimentatorul portabil, ataşat peste cel încorporat cu ajutorul unei cleme. La rândul său, alimentatorul portabil poate fi încărcat prin conectarea la portul USB.

Noul set de căşti este oferit la pachet cu o aplicaţie gratuită numită MySound. Disponibilă în versiuni pentru Android şi iOS, aceasta pune la dispoziţie un egalizator grafic pentru ajustarea calităţii sunetului.

Setul de căşti Jaybird Freedom poate fi comandat la preţul de 199 dolari

Vezi şi Fender a lansat o linie de căşti pentru consumatori

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult