Karma, prima dronă GoPro, decolează în 2016

Autor: Aurelian Mihai 10.12.2015

GoPro, o companie foarte cunoscută pentru oferta de camere video sport, este pe cale să ia taurul de coarne lansând prima dronă oficială GoPro, prevăzută cu dotări avansate pentru stabilizarea imaginii şi filmare 4k la un nivel de calitate foarte ridicat.

Dezvoltată până acum în mare secret, GoPro Karma ar urma să aibă primul zbor oficial la începutul anului 2016, demonstrând manevrabilitate şi abilităţi impresionante pentru filmări de la înălţime.

Din păcate detaliile de ordin tehnic şi designul ales pentru prima dronă GoPro rămân deocamdată un mister. Compania producătoare a pus totuşi la dispoziţie o filmare neprocesată obţinută cu noua  GoPro Karma, demonstrând calităţi demne de o producţie de cinema.

Karma, prima dronă GoPro, decolează în 2016

Dincolo de orice speculaţii, un  aspect este cât se poate de clar: perechea formată între o cameră video de acţiune şi un quadrocopter prevăzut cu sisteme profesionale de ghidaj şi stabilizare nu este pentru orice buzunar, Karma urmând să fie o ˝jucărie„ costisitoare adresată celor care doresc să beneficieze ultimele inovaţii GoPro.

Sărbătorind evenimentul, GoPro a anunţat o tombolă în urma căreia 100 de participanţi norocoşi vor putea experimenta Karma, la butoanele noii drone GoPro primită cadou.

Tags: