Kaufland, oferta 26 mai – 1 iunie: gadget-uri accesibile din categoriile sănătate, curățenie și electro

26.05.2021
Kaufland, oferta 26 mai - 1 iunie: gadget-uri accesibile din categoriile sănătate, curățenie și electro

Noua ofertă Kaufland, valabilă în perioada 26 mai – 1 iunie, vine cu o selecție atrăgătoare de gadget-uri din categoriile sănătate, casă și curățenie. Cei care sunt în căutarea unor dispozitive care să le ușureze monitorizarea sănătății au la dispoziție săptămâna aceasta mai multe produse la prețuri accesibile de la producători precum Weinberger, Sanitas, Liv & Bo și Beurer.

Weinberger aduce în oferta Kaufland patru dispozitive:

Prima este o cutie pentru medicamente, cu șase compartimente. Aceasta este realizată din plastic și este echipată cu un afișaj electronic LCD, cât și posibilitatea de a salva în memorie până la cinci alarme pe zi. Practic, cutia de medicamente poate notifica utilizatorul prin semnale sonore și prin vibrații că este momentul să ia tratamentul. Ecranul afișează permanent ora exactă. Alarmele pot fi repetate pe zile, iar totul este alimentat cu o singură baterie CR2032. Cutia de medicamente Weinberger costă doar 39,99 lei.

Există și două tensiometre Wenberger în oferta Kaufland. Unul compact, care se atașează direct pe încheietura mâinii și are display integrat, costă 49,99 lei. Acesta este recomandat pentru mâini cu circumferință de la 13,5cm la 19,5cm. Tensiometrul vine cu baterii în pachet. Cel de-al doilea tensiometru este pentru braț și este puțin mai mare. Acesta poate fi folosit pe brațe cu circumferința între 23 și 33cm și afișează sistola, diastola și pulsul. Acesta costă 79,99 lei. Ambele modele pot memora măsurătorile pentru a putea fi consultate mai târziu.

În cele din urmă, Weinberger oferă un amplificator auditiv la prețul de 39,99 lei. Acesta vine echipat cu mai multe accesorii de diverse dimensiuni și poate amplifica sunetul cu până la 50 db, cu un volum maxim de 125 db. Și acest model vine cu baterii în pachet.

De la Sanitas, Kaufland oferă o Minge de masaj cu vibrații. Aceasta are două niveluri de intensitate și este alimentată de trei baterii AAA. Mingea de masaj costă 59,99 lei.

Beurer oferă produse de sănătate și pentru relaxare

Kaufland va oferi săptămâna aceasta câteva produse de la Beurer pentru sănătate, precum cele două termometre. Unul este Termometru digital FT09, un termometru medical electronic standard, care poate măsura temperaturi de până la 42,9 grade, cu un cost de 14,99 lei. Cel de-al doilea este un Termometru multifuncțional cu infraroșu. Acesta este mai avansat, oferind chiar și 10 spații de memorare cu dată și oră. Acesta se alimentează cu două baterii AAA și costă 119,90 lei.

Pentru relaxare avem un Pulverizator Beurer cu Arome, care folosește uleiuri aromate solubile în apă pentru a împrospăta aerul din cameră. Acesta este echipat și cu LED-uri pentru a oferi lumină de ambianță. Pulverizatorul costă 129,90 lei.

Din categoria relaxare avem Cădița pentru masaj la picioare de la Beurer, pe care Kaufland o vinde la 129,90 lei. Aceasta are trei funcții: vibromasaj, hidromasaj și menținerea temperaturii apei și un accesoriu special pentru masaj, cu protecție detașabila împotriva stropirii.

Alte produse interesante electronice din oferta Kaufland

Un produs care se adresează celor care doresc un dispozitiv din gama wearables este Brățara Smart Forever (SB-130). Aceasta se conectează la telefon prin Bluetooth și include o baterie de 90 mAh. Se încarcă de la USB și măsoară pașii, distanța parcursă, durata activității zilnice, caloriile arse și durata somnului.  Brățara costă doar 79,99 lei.

Un alt dispozitiv electronic de sănătate este cântarul LIV&BO pentru baie. Acesta are un afișaj digital LCD și este realizat din sticlă. Are și încărcare solară și poate fi folosit de persoane de până la 180 kg. Prețul este de 49,99 lei.

În cele din urmă, în categoria de curățenie avem două aspiratoare. Primul este un model Victronic vertical fără sac 2-in-1. Acesta oferă și funcție de spălare, pe lângă aspirare. Aspiratorul are o putere de 500W și un rezervor de 1L. Prețul este de 129,90 lei.

Kaufland vine în cele din urmă și un aspirator de mână, care poate fi folosit pe suprafețe umede și uscate. Și acesta este fără sac și are o putere de 45 W. Oferă o autonomie de 23 de minute și costă doar 84,99 lei, o reducere de la 119,90 lei, cât costă în mod normal.

Puteți consulta catalogul Kaufland și pentru alte oferte din alte categorii pe site-ul oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult