Kingston împrospătează seria de carduri microSD UHS-I Speed Class 3 (U3)

09.03.2017
Kingston împrospătează seria de carduri microSD UHS-I Speed Class 3 (U3)

Kingston Digital anunţă astăzi înnoirea liniei de carduri microSD UHS-I Speed Class 3 (U3), oferind viteze de până la 90MB/s la citirea datelor şi 45 MB/s la operaţiile de scriere. Performanţa crescută recomandă noile carduri microSD pentru realizarea înregistrărilor pe dispozitive 4K, precum GoPro sau drone.

Cardul microSD UHS-I U3 permite realizarea înregistrărilor video 4K folosind viteze de 30 cadre pe secundă şi atingând 120 de cadre pe secundă la calitatea 1080P HD. Noile produse de stocare oferă protecţie la contactul cu apa, şocuri şi la vibraţii puternice.

Cumpărătorii au de ales între carduri microSD oferind capacităţi de 16GB (preţ recomandat de 49 lei), 32GB (99 lei) şi 64GB (199 lei). Cardul microSD UHS-I U3 dispune de o garanţie integrală pe toată durata de viaţă a produsului şi de suport tehnic gratuit.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video