LG G Watch R amânat până în noiembrie

08.10.2014
LG G Watch R amânat până în noiembrie

Cei care aşteptau cu interes lansarea ceasului G Watch R de la LG în luna octombrie vor fi dezamăgiţi să audă că acesta a fost amânat câteva săptămâni. Compania a anunţat că noul smartwatch va ajunge doar în Coreea de Sud luna aceasta, urmând ca lansarea din Europa să vină în cursul lunii noiembrie.

Primele listări online ale ceasului vin din Olanda, magazinul SmartWatch.nl promiţând că va avea LG G Watch R pe stoc în săptămâna 3-7 noiembrie. Preţul la care dispozitivul poate fi cumpărat este cel anunţat şi în urmă cu o lună la IFA, de 299 de euro, sensibil mai scump decât predecesorul său pătrat.

Cu toate acestea, cele două ceasuri nu sunt foarte diferite în termeni de speficitaţii. Ambele includ un procesor Snapdragon 400, un display care afişează o rezoluţie de 320 x 320 pixeli şi o baterie de 410 mAh. Ce face G Watch R cu adevărat special este însă display-ul circular cu diametru de 1,3”, realizat pe un panou POLED (plastic organic light-emitting diode). LG sugereză că vom primi un dispozitiv cu eficienţă energetică ridicată datorită acestei tehnologii, promiţând între o zi şi jumătate şi două zile de utilizare cu ecranul pornit tot timpul.

Fiind cel mai arătos ceas inteligent de până acum, dar şi printre cele mai scumpe, LG nu putea să nu îl facă şi rezistent la apă, aşa că avem parte şi de certificare IP68. Dacă designul şi durata de viaţă a bateriei sunt de ajuns pentru un preţ cu 100 de euro mai mare vor decide consumatorii, care mai au timp o lună să se decidă dacă să comande sau nu G Watch R.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult