LG TONE Free FN7 este un set de căști wireless cu sterilizare automată, potrivit vremurilor pe care le traversăm

26.10.2020
LG TONE Free FN7 este un set de căști wireless cu sterilizare automată, potrivit vremurilor pe care le traversăm

Pornită ca o modalitate de a ne separa de iureșul aglomerației urbane, tehnologia Noise Canceling nu mai este ce mai importantă inovație și în anul 2020. Adaptate vremurilor, căștile LG TONE Free FN7 atrag cumpărători incluzând o carcasă pentru transport prevăzută cu sterilizator UV-C.

LG TONE Free FN7 – căști wireless cu sterilizare automată

Pe scurt, noile căști LG TONE Free FN7 promit să elimine orice viruși sau alți contaminanți dobândiți în timp ce le manevrăm cu mâinile nespălate după o plimbare cu metroul, redevenind la fel de sigure ca atunci când abia le-am scos prima dată din cutie. Potrivit companiei producătoare, „magia” ar trebui să se producă în mai puțin de un minut, sub expunerea la radiație UV.

Tehnologia nu este tocmai nouă, fiind folosită cu succes și de produse dedicate scopului de sterilizare a telefonului mobil, sau alte accesorii suficient de mici pentru a încăpea în compartimentul dispozitivului.

Vestea bună este că noul produs LG TONE are și alte atuuri de partea sa, cum ar fi designul compact și tehnologia de anulare a zgomotelor de fundal. Din păcate, informațiile obținute pe căi neoficiale sunt incomplete. Aflăm, de exemplu, că produsul LG cu design vag inspirat de cel al căștilor Apple Airpods oferă autonomie de până la 7 ore (5 ore cu tehnologia Noise Canceling activat. Odată descărcate, 5 minute în cutiuța pentru transport echivalează cu 1 oră de autonomie suplimentară.

Căștile LG TONE vor fi disponibile la vânzare începând cu acest trimestru, la un preț rămas deocamdată neprecizat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult