Lidl: 2 produse utile în casă și un gadget care îi va ajuta mult pe elevi cu temele

27.02.2023
Lidl: 2 produse utile în casă și un gadget care îi va ajuta mult pe elevi cu temele

Lidl va avea o ofertă interesantă de produse utile pentru casă în această săptămână. Produsele vor ajunge în magazine joi, pe 2 martie.

Foarte interesantă și utilă, mai ales pentru elevi, este o tablă 4-în-1 marca United Office. Produsul include o tablă pe care se poate scrie cu cretă, un panou din plută și un whiteboard. Dispozitivul poate fi folosit de elevi atunci când își fac temele sau desenează. În pachet sunt incluse: un suport magnetic pentru cretă, un burete magnetic, doi magneți, două piuneze și trei cârlige metalice. Tabla 4-în-1 are dimensiunile 51 x 41 x 1,5 cm și va costa aproape 50 de lei.

Totodată, un radio de bucătărie Silvercrest va fi disponibil la prețul de 149 de lei. Aparatul funcționează în frecvențele FM 87,5 – 108 MHz și poate memora 20 de posturi (10 DAB+ și 10 FM). DAB este o tehnologie digitală de transmitere a posturilor de radio.

Citește și: Două produse smart utile pe care poți cumpăra acum cu reducere de la Dedeman

Radioul afișează ora, data și include alarmă. Intensitatea display-ului LCD poate fi reglată în trei trepte. Există și un port USB care poate fi folosit pentru încărcarea de alte dispozitive electronice, precum telefoanele. Radioul are dimensiunile 192 x 42 x 138 mm.

Lidl, Silvercrest

Lidl va vinde de asemenea, începând de joi, un aspirator vertical 2-în-1, de 22,2 V, cu acumulator. Dispozitivul folosește tehnologie de aspirare de tip ciclon, fără sac. Rezervorul pentru murdărie și praf are capacitate de 0,6 litri. Acumulatorul are capacitate de 2.500 mAh, iar încărcarea completă se face în maxim 5 ore. În cutie sunt incluse următoarele accesorii: perie pentru podea, perie pentru praf, duză pentru rosturi, tijă de aspirare din aluminiu, încărcător și suport pentru perete. Aspiratorul, oferit sub marca Silvercrest, va costa 449 de lei.

Tot joi ajung în magazinele Lidl periferice și accesorii de gaming Silvercrest, despre care am scris deja pe larg într-un articol dedicat.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Oferta săptămânii la eMAG: Laptop ThinkPad bine „mobilat”, disponibil cu reducere mare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult