Lidl va vinde trei dispozitive utile pentru cei preocupați de sănătatea lor

20.05.2021
Lidl va vinde trei dispozitive utile pentru cei preocupați de sănătatea lor

Retailerul a Lidl va introduce în ofertă mai multe dispozitive pentru monitorizarea și menținerea sănătății.

În magazine, clienții vor putea găsi, începând de lunea viitoare, un tensiometru cu funcție vocală, marca Sanitas, la prețul de 100 de lei. Aparatul oferă măsurare automată a tensiunii arteriale și a pulsului la nivelul brațului și avertizează în cazul eventualelor aritmii. Mai mult, dispozitivul arată valoarea medie a tuturor valorilor măsurate și tensiunea măsurată dimineața/seara în ultimele șapte zile.

Tensiometrul se oprește automat dacă nu mai este folosit și vine cu geantă de depozitare și baterii. Manșeta este potrivită pentru persoane cu circumferințe ale brațului de 22 – 42 cm.

Citește și Kaufland, 20 mai: Accesorii, jucării și alte produse interesante disponibile acum

Lidl va oferi, sub aceeași marcă, un termometru digital multifuncțional, la prețul de 50 de lei. Termometru pentru ureche și pentru frunte poate măsura inclusiv temperatura obiectelor sau a lichidelor. Aparatul are alarmă vizuală pe ecran în caz de febră mare și oferă 30 de spații de memorare. Bateriile necesare pentru funcționare sunt incluse în pachet.

Lidl va vinde un aparat de masaj neobișnuit

Atrage atenția aparatul de masaj pentru detensionarea picioarelor. Dispozitivul va costa 199 de lei. Potrivit producătorului, acesta stimulează circulația sângelui, poate reduce umflăturile și senzația de greutate în picioare. Mai mult, Lidl susține că produsul poate calma febra musculară din zona gambelor și a picioarelor. Masajul este realizat prin compresie, cu perne de aer care se umflă și se dezumflă.

Intensitatea masajului poate fi reglată din telecomanda dedicată. Produsul include geantă de depozitare.

Toate cele trei produse Sanitas vor beneficia de garanție timp de 3 ani.

Sursa: Lidl.ro

Citește și: Top aplicații de smartphone cu cel mai mare consum de baterie, RAM și resurse

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult