Lift-Bit este o piesă de mobilier controlată printr-o aplicaţie care poate lua forma dorită de utilizator [VIDEO]

10.04.2016
Lift-Bit este o piesă de mobilier inteligentă, controlată prin intermediul unei aplicaţii de smartphone, ale cărei singure limite le reprezintă cele ale imaginaţiei utilizatorului. 
 
Concepută de designerul Carlo Ratti pentru producătorul de mobilier italian Vitra, Lift-Bit îşi poate schomba forma prin câteva comenzi date pe ecranul unui iPhone sau iPad. 
 
Citeşte şi: Kuvée este o sticlă inteligentă pentru vin care se conectează la Wi-Fi
 
Canapeaua include mai multe elemente hexagonale care au sub ele actuatoare. Astfel, componentele pot fi ridicate sau coborâte pentru a se obţine noi forme. 
 
 
Lift-Bit poate lua forma unei canapele, a unui fotoliu sau a unui pat. Această piesă unică de mobilier începe să-şi schimbe singură forma dacă nu este utilizată o perioadă mai mare de timp. 
 
Canapeaua inteligentă este disponibilă la precomandă online începând de la preţul de 800 de euro. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult