Lioness, vibratorul inteligent care este capabil să înveţe preferinţele utilizatoarelor

Lioness, vibratorul inteligent care este capabil să înveţe preferinţele utilizatoarelor
O nouă jucărie sexuală promite să le ofere femeilor „cel mai mare orgasm pe care l-au avut vreodată”. Lioness este un vibrator inteligent care costă 220 de dolari. Dispozitivul dispune de senzori prin care poate detecta poziţia, temperatura corpului şi zonele sensibile ale unei femei, iar apoi crea un profil personalizat în aplicaţia dedicată. 
 
Citeşte şi: Sharp a lansat un robot-smartphone care costă 1.800 de dolari
 
Pe măsură ce învaţă preferinţele utilizatoarei, Lioness poate face sugestii. Jucăria învaţă în timp ce este folosită în mod normal şi poate înregistra până la 20 de sesiuni.
 
Atunci când este conectat la smartphone, vibratorul sincronizează datele într-o aplicaţie dedicată. Apoi, aceasta generează un profil ideal, care reglează intensitatea vibraţiei şi ştie momentul zilei în care utilizatoarea are cele mai ridicate şanse să obţină plăcere.
 
 
Firma care dezvoltă vibratorul a lansat o campanie de strângere de fonduri pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Până acum a strâns peste 112.000 dolari, adică 219% din suma cerută. 
 
Lioness este rezistent la apă şi se conectează la smartphone prin intermediul conexiunii Bluetooth. Partea interesantă este că atunci când este folosit, dispozitivul opreşte automat conexiunea. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult