Mercedes-Benz a prezentat o serie de carcase exclusiviste pentru iPhone

16.05.2018
Mercedes-Benz a prezentat o serie de carcase exclusiviste pentru iPhone

Cei care deţin un automobil Mercedes-Benz şi folosesc un iPhone au motive de bucurie. Producătorul auto a anunţat o serie de accesorii pentru dispozitivele mobile marca Apple, printre care şi carcase. Acestea sunt compatibile cu modelele iPhone 7/Plus, 8/Plus şi X.

 

Vor fi disponibile mai multe modele, realizate din materiale precum: aluminiul, pielea, fibra de carbon şi siliconul. Cum era de aşteptat de la o marcă de lux, toate aceste materiale sunt reale, nu imitaţii.

 

 

Carcasele fac parte dintr-o nouă colecţie de accesorii care mai include genţi, încărcătoare şi cabluri. Puteţi vedea mai multe imagini cu acestea pe Carscoops.

 

Data exactă la care accesoriile vor putea fi comandate nu este cunoscută, la fel cum nu ştim nici preţurile.

 

 

Anunţul vine la scurt timp după ce compania Spigen a lansat o serie de carcase pentru iPhone X inspirate de două produse clasice marca Apple, iMac G3 şi iPhone 2G.

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult