Microsoft lansează propriile căşti „true wireless”: Surface Earbuds, la 250 de dolari

03.10.2019
Microsoft lansează propriile căşti „true wireless”: Surface Earbuds, la 250 de dolari

Pe lângă noi computere, tablete şi noi concepte de dispozitive cu două ecrane, Microsoft a lansat şi o pereche proprie de căşti true wireless: Surface Earbuds. Acestea sunt însă diferite faţă de modelele AirPods sau Galaxy Buds, întrucât sunt realizate pentru productivitate, oferind integrare cu suita software Office, autonomie mult mai mare şi design confortabil, pentru a putea fi purtate toată ziua.

Noile căşti Microsoft vin cu un destul de ciudat, la prima vedere. Acestea arată ca nişte „dopuri” în urechi, la exterior fiind vizibilă o suprafaţă mare şi albă. Această suprafaţă există în primul rând pentru că este necesar mult spaţiu la interior pentru acumulatorul care oferă 8 ore de utilizare la o singură încărcare, iar apoi pentru că toată această parte este acoperită de senzori tactili, care permit controlul anumitor funcţii.

Surface Earbuds promit integrare cu Microsoft Office, deci pot fi folosite pentru control vocal la Calendar sau E-mail, însă pot fi folosite şi în timpul prezentărilor. De exemplu, acestea pot oferi o transcriere în timp real a discursului, sau pot traduce acest discurs în 60 de limbi pentru cei din sală. Mai mult, suprafaţa tactilă poate fi folosită pentru a trece la următoarea pagină a prezentării.

Cutia de încărcare poate oferi încă două încărcări complete, pentru un total de 24 de ore de autonomie. Microsoft propune aceste căşti pentru confort în utilizare pentru toată ziua şi vor primi inclusiv integrare cu Spotify pe Android, pentru cei care vor să le folosească şi în alte cazuri de utilizare, cu suport pentru gesturi tactile în aplicaţia de streaming.

Preţul pentru Surface Earbuds este de 250 de dolari şi vor fi lansate în următoarele câteva săptămâni, înainte de finalul anului 2019.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult