Mio ne pregăteşte sisteme GPS ultra-performante

Mio ne pregăteşte sisteme GPS ultra-performante

După preluarea Navman (divizia de dispozitive de navigaţie portabile a companiei Brunswick New Technologies), Mio continuă să ofere clienţilor săi produse inovatoare de calitate.

Începând cu acest an, Mio va înlocui MioMap 3.3 cu MioMap 2008, care va oferi hărţi detaliate pentru toate ţările europene (38 ţări), inclusiv Europa Centrală şi de Est (13 ţări). Cu ocazia participării la CeBIT 2008, compania a anunţat lansarea seriei Mio Moov, care cuprinde primele produse cu funcţii integrate. Progresul produselor acestei serii este dat de noile programe performante pentru navigaţie, MioMap 2008 şi pachetul MioMore.

Mio Digiwalker C720

Seria nouă Moov, care va fi în curând lansată şi în România, reprezintă un salt tehnologic, deoarece dotarea standard a produselor va include elemente inovatoare. Un exemplu în acest sens este tehnologia SiRF’s InstantFixII, care permite activarea aparatului (GPS-ului) în mai puţin de cinci secunde, astfel încât utilizatorul poate avea acces la sistemul de navigaţie încă din momentul în care este pregătit să plece la drum. Dispozitivul Mio Moov va fi primul GPS din Europa care va avea un sistem dinamic de căutare locală, configurat pentru a identifica puncte de interes precum magazine, restaurante, centre de afaceri sau de relaxare.

In 2008, Mio intenţionează să actualizeze hărţile pentru toate modelele actuale. Toate produsele Mio, prezente şi viitoare, vor fi compatibile cu noul software MioMap 2008. Actualizarea hărţilor pentru produselor Mio seria C este programată pentru trimestrul 3 al acestui an. În cadrul Mitac, operaţiunile dedicate brand-ului Navman vor fi derulate independent de propriul brand, Mio DigiWalker.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News