Motorola pregăteşte un succesor pentru Moto 360, cu ecran mai bun şi procesor mai rapid

După ce mai întâi a impresionat cu aspectul său elegant, Moto 360 a căzut destul de repede în uitare, fiind criticat pentru performanţele sub aşteptări şi autonomia nu prea bună a bateriei. Având de înfruntat o competiţie solidă, Motorola lucrează deja la o versiune next-gen pentru Moto 360, având ecran cu rezoluţie mai mare şi platformă hardware actualizată.

Motorola pregăteşte un succesor pentru Moto 360, cu ecran mai bun şi procesor mai rapid

Cunoscut deocamdată doar prin zvonuri neconfirmate oficial, noul Moto 360 va fi oferit în mai multe versiuni de culoare şi cu diferite tipuri de curele, confecţionate din piele şi metal şlefuit. La interior, găsim un ecran cu rezoluţie crescută la 360×360 pixeli, faţă de 320×290 la modelul actual, oferind un spor sesizabil de claritate.

Curele şi cadrane pentru noua versiune Moto 360

Prima companie ieşită pe piaţă cu un smartwach rotund, Motorola a fost în scurt timp urmată de LG cu modelul G Watch R, un competitor redutabil pentru Moto 360. Între timp, a fost lansat şi LG Watch Urbane, un dispozitiv foarte elegant bazat pe platforma Android Wear, echipat cu ecran P-OLED circular şi oferit într-o carcasă din oţel inoxidabil ce aminteşte de ceasurile tradiţionale.

Venind cu mai multe opţiuni pentru personalizare, software puternic şi hardware pe măsură, noul Moto 360 ar putea marca o revenire spectaculoasă pentru Motorola în piaţa dispozitivelor smartwach. Din păcate, pentru mai multe detalii va trebui să aşteptăm anunţul oficial de lansare. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult