MSI a prezentat un computer-rucsac pentru cei care folosesc headset-uri VR

27.05.2016
MSI a prezentat un computer-rucsac pentru cei care folosesc headset-uri VR
Pentru cei care doresc să îşi poată transporta PC-ul desktop oriunde mai uşor, dar şi pentru cei care folosesc headset-uri VR şi doresc să se mişte pe distanţe mai mari, MSI a prezentat un computer-rucsac. 
 
În cazul în care utilizatorii folosesc noul computer Backpack PC de la MSI pentru jocuri VR, aceştia nu mai sunt limitaţi la mişcare de lungimea cablurilor. Depinde, însă, de cât de greu este computerul. Acesta este un detaliu pe care compania nu l-a prezentat. Nu îmi imaginez pe cineva stând cu 7 kilograme în spate mai mult de câteva zeci de minute. 
 
Citeşte şi: Realitate virtuală, inteligenţă artificială, holograme… Următorul lucru important în tehnologie nu a fost încă descoperit
 
 
Backpack PC are, potrivit MSI, caracteristici tehnice de top, necesare pentru a putea fi folosit pentru jocuri VR. Computerul dispune de un procesor Intel Core i7 şi placă video Nvidia GeForce GTX 980. Mai multe detalii nu se cunosc deocamdată, deoarece compania va prezenta Backpack PC la salonul de electronice Computex din Taiwan, care începe săptămâna viitoare. 
 
Se pare că şi Zotac va prezenta un dispozitiv similar la Computex.
 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult