MWC 2017: Proiectorul Sony care transformă orice suprafaţă în ecran tactil

MWC 2017: Proiectorul Sony care transformă orice suprafaţă în ecran tactil

Sony a prezentat în urmă cu ceva timp un concept de proiector capabil să transforme orice suprafaţă într-un ecran tactil. Compania a anunţat, la MWC 2017, că Xperia Touch va putea fi cumpărat în acest an.

 

Proiectorul interactiv rulează sistemul de operare Android şi poate proiecta imagini la calitate HD, cu diagonala de până la 23 de inchi, de la distanţe scurte.

Interacţiunea prin atingere cu ecranul proiectat este posibilă datorită unui transmiţător în infraroşu şi a unei camerei integrate care detectează mişcarea. Camera poate surprinde 60 de cadre pe secundă.

 

Foto: Go4it

 

Proiectorul oferă informaţii meteo în timp real, o tablă pentru schiţe sau notiţe video, un calendar şi acces la Skype.

 

Xperia Touch poate rula orice aplicaţie sau joc descărcate din Google Play Store.

 

Xperia Touch va fi disponibil în Europa prin intermediul unor distribuitori selectaţi de companie şi prin Xperia Store Online începând din primăvara lui 2017, la un preţ recomandat de 1.500 de euro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video