Noi detalii despre Sony SmartWatch 3: design nou şi Android Wear

01.09.2014
Noi detalii despre Sony SmartWatch 3: design nou şi Android Wear

Acum o săptămână, Sony a prezentat discret două dintre produsele pe care le va prezenta peste două zile în cadrul expoziţiei IFA Berlin. Unul dintre acestea este un nou ceas inteligent, iar viitorul SmartWatch 3 a apărut acum şi într-o imagine însoţită de câteva detalii suplimentare.

Conform unor informaţii neoficiale, Smartwatch 3 va folosi platforma software Android Wear. În primăvara acestui an, cei de la Sony au declarat că nu sunt prea atraşi de noua platformă Google, însă se pare că aceştia şi-au schimbat între timp preferinţele. Primele două modele SmartWatch au fost motorizate de o versiune particularizată de Android, însă SmartWatch 3 va profita de noua platformă Google şi va oferi un mediu grafic mai apropiat de pretenţiile actuale.

Sony SmartWatch 3 şi-a făcut apariţia în cadrul unei imagini noi, care are o rezoluţie scăzută, însă este mult mai edificatoare decât cea de acum o săptămână deoarece îl arată din unghiuri mai bune. După cum se observă, noul ceas are un design mai fluid decât cel al butucănoaselor modele anterioare, însă a pierdut opţiunea pentru schimbarea curelei.

SmartWatch va folosi un ecran cu diagonală de 1,68” şi rezoluţie de 320 x 320 pixeli, carcasa urmând să fie rezistentă la apă sau praf şi să fie certificată IP58. Împreună cu el va fi lansat şi SmartBand, un accesoriu de fitness cu design asemănător, dar care va oferi un ecran E Ink mai mic.

Mai multe detalii despre acest viitor ceas inteligent vom afla peste două zile, când Sony a anunţat că va lansa noi produse.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News