Noile smartphone-uri Google Pixel vin cu un adaptor pentru transferul de date din vechile telefoane

05.10.2016
Noile smartphone-uri Google Pixel vin cu un adaptor pentru transferul de date din vechile telefoane
Google a inclus în cutiile în care sunt livrate noile smartphone-uri Pixel un adaptor, numit Quick Switch Adapter, prin intermediul căruia utilizatorii îşi pot transfera cu uşurinţă datele. 
 
Funcţia Switch din telefoanele Pixel şi Pixel XL le permite utilizatorilor să transfere uşor contacte, evenimente din calendare, imagini, clipuri video, muzică şi mesaje text.

Mutarea informaţiilor de pe iPhone pe noul smartphone Pixel este un proces în trei etape. Înainte de a începe, utilizatorii trebuie să se asigure că telefonul lor rulează iOS 8 ori o versiune mai nouă a sistemului de operare. Apoi, în primul pas, utilizatorii de iPhone trebuie să oprească iMessage şi FaceTime, apoi să scoată cartelele SIM din telefoane. În pasul doi, cu telefoanele conectate prin adaptor, se autentifică în contul Google de pe smartphone-ul Pixel. În final, Google îi roagă să selecteze datele pe care doresc să le mute. 

 
În cazul Android transferul se face prin conectarea celor două telefoane prin intermediul adaptorului venit în cutia Pixel. 
 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult