Nothing a lansat oficial Ear (1), căști true wireless transparente de 99 de euro

28.07.2021
Nothing a lansat oficial Ear (1), căști true wireless transparente de 99 de euro

Ear (1), primele căști ale companiei Nothing, au fost dezvăluite oficial cu un design ieșit din comun, funcții de top și un preț accesibil. De altfel, multe dintre capabilitățile acestor căști au fost dezvăluite înainte ca acestea să fie anunțate în mod oficial, dar nimeni nu știa cum vor arăta acestea. Colaborarea cu Teenage Engineering a dus la un „look” care atrage atenția imediat, fiind printre singurele căști de pe piață care folosesc plastic transparent, pentru a dezvălui ce se regăsește la interior.

Nothing Ear (1) se diferențiază în piață în special prin design-ul inedit

În fond, Nothing Ear (1) sunt doar o pereche de căști true wireless de 99 de euro. Există deja mai multe modele de acest gen pe piață cu capabilități similare, care se vând chiar și la prețuri mai mici. Nothing dorește să își diferențieze printr-un design inedit, într-o piață în care toate căștile au ajuns să arate la fel.

Acestea sunt unele dintre cele mai ușoare căști de pe piață, la doar 4,7 grame fiecare și integrează difuzoare de 11,6mm în incintă. De asemenea, sunt echipate cu Bluetooth 5.2 și promit o autonomie de 5 ore de ascultare la o singură încărcare. Pe lângă asta, căștile sunt echipate și cu tehnologie de anulare a zgomotului ambiental (ANC) și pot fi conectate rapid la dispozitivele cu Android, la fel ca alte căști lansare recent, precum Sony WF-1000XM4. Desigur, ANC-ul are mai multe niveluri și există și un mod de „transparență”, pentru a putea auzi sunetul din jur.

Cutia de încărcare folosește de asemenea plastic transparent și promite 34 de ore de autonomie, deci poate încărca aceste căști de 6-7 ori complet. Cutia este de asemenea compatibilă cu încărcare wireless și poate fi alimentată de la orice port USB printr-o mufă Type-C. Căștile vor putea fi configurate folosind o aplicație de mobil pentru iOS și Android.

Deși Nothing debutează pe piață cu Ear (1), compania spune că dorește să aducă și dispozitive din alte categorii în viitor și nu dorește să devină o companie de „sunet” în mod exclusiv. Căștile vor fi disponibile de pe data de 31 iulie pentru precomandă și vor fi lansate în magazine de pe data de 17 august.

sursa: Slashgear

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult