Noul GPS Garmin nuvi 860 cu recunoaştere vocală

Noul GPS Garmin nuvi 860 cu recunoaştere vocală

Garmin a anunţat apariţia noului model nüvi 860, un sistem de navigare portabil care include funcţia de recunoaştere a vocii şi o multitudine de alte funcţii de securitate şi confort. La volan, ajustează un dispozitiv push-to-talk wireless pentru a activa comenzile vocale. Apoi, poţi utiliza fără efort comenzile, pronunţând acele cuvinte care corespund tastelor afişate pe touchscreen, astfel încât orice sarcină să poată fi dusă la îndeplinire fără ca dispozitivul să fie atins.

Garmin a înlesnit de asemenea modul în care utilizatorii pot executa căutări complexe ale punctelor de interes. Foloseşte-te de comada vocală pentru a selecta destinaţia dorită, iar nüvi 860 îţi va oferi direcţiile pas cu pas. Nüvi 860 cunoaşte numele mai multor branduri, aşa că utilizatorul trebuie doar să menţioneze de exemplu “găseşte cel mai apropiat Starbucks” pentru a se repune pe picioare cu o cafea.

Garmin Nuvi 860

Pentru siguranţă maximă, şoferul poate adresa întrebarea “unde sunt?” iar dispozitivul va afişa coordonatele latitudinii şi longitudinii, cea mai apropiată adresă şi intersecţie, cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie şi benzinării. Recunoaşterea vocală poate fi folosită de asemenea pentru a căuta adrese fără ajutorul mâinilor. Această funcţie este disponibilă pentru engleza americană, engleza britanică, franceza, spaniola, germana, italiana şi olandeză.

Nüvi 860 include de asemnea multe opţiuni de călătorie şi divertisment ce includ un music player (formate susţinute MP3, Ogg, Flac), player de cărţi audio (înregistrarea la audible.com este necesară), alarmă de ceas, vizualizator de imagini, convertor de monedă şi altele. Nüvi 860 oferă jocuri preîncărcate pentru a vă ţine companie în timpul lungilor aşteptări în aeroporturi. Dispozitivul are instalat de asemenea Garmin Lock, un sistem anti-furt, ce dezactivează unitatea până ce utilizatorul introduce codul PIN de 4 cifre sau duce dispozitivul într-un loc sigur prestabilit.

Nüvi 860 va fi disponibil în al doilea semestru al lui 2008 cu preţul recomandat de 699 Euro.

Garmin Nuvi 860

Urmărește Go4IT.ro pe Google News