Noul GPS Garmin nuvi 860 cu recunoaştere vocală

Noul GPS Garmin nuvi 860 cu recunoaştere vocală

Garmin a anunţat apariţia noului model nüvi 860, un sistem de navigare portabil care include funcţia de recunoaştere a vocii şi o multitudine de alte funcţii de securitate şi confort. La volan, ajustează un dispozitiv push-to-talk wireless pentru a activa comenzile vocale. Apoi, poţi utiliza fără efort comenzile, pronunţând acele cuvinte care corespund tastelor afişate pe touchscreen, astfel încât orice sarcină să poată fi dusă la îndeplinire fără ca dispozitivul să fie atins.

Garmin a înlesnit de asemenea modul în care utilizatorii pot executa căutări complexe ale punctelor de interes. Foloseşte-te de comada vocală pentru a selecta destinaţia dorită, iar nüvi 860 îţi va oferi direcţiile pas cu pas. Nüvi 860 cunoaşte numele mai multor branduri, aşa că utilizatorul trebuie doar să menţioneze de exemplu “găseşte cel mai apropiat Starbucks” pentru a se repune pe picioare cu o cafea.

Garmin Nuvi 860

Pentru siguranţă maximă, şoferul poate adresa întrebarea “unde sunt”293″ align=”middle” width=”440″ src=”http://storage0.dms.go4it.ro/media/2/84/2002/2452302/5/garmin-nuvi-2-m.jpg” alt=”Garmin Nuvi 860″ title=”Garmin Nuvi 860″>