Noul mouse de gaming al SteelSeries mişcă cursorul şi atunci când este ridicat

10.01.2018
Noul mouse de gaming al SteelSeries mişcă cursorul şi atunci când este ridicat

SteelSeries a anunţat mouse-ul de gaming Rival 600, la care atrage atenţia o caracteristică interesantă. Acesta este capabil să mişte cursorul chiar şi atunci când este ridicat de pe suprafaţa pe care se află.

Pentru asta, Rival 600 foloseşte un al doilea senzor PixArt, care promite să elimine mişcările neaşteptate ale cursorului care apar atunci când mouse-ul este ridicat. Acesta este capabil să urmărească înălţimea la care dispozitivul se află de suprafaţa de contact. Mai mult, îi permite utilizatorului să aleagă momentul exact când mişcarea cursorului începe după ridicarea mouse-ului de pe suprafaţa pe care stă.

Senzorul principal, model optic PixArt TrueMove3, oferă o sensibilitate maximă de 12.000 CPI. Modelul dispune şi de greutăţi, care pot fi ataşate pe margini. 

Rival 600 are un preţ recomandat de 90 de euro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult