NovelQuest Emperor – confortabilul birou extraterestru de 40.000 $

16.01.2009
NovelQuest Emperor – confortabilul birou extraterestru de 40.000 $

Desprins parcă din seria de filme Alien, această staţie de lucru personală de la NovelQuest a încântat vizitatorii de la CES 2009. Emperor Workstation ar trebui să ofere un nivel de confort şi dotări care să facă din statul în faţa calculatorului o plăcere. Cei dispuşi să plătească o sumă cel puţin egală cu cea menţionată în titlu vor primi un scaun Recaro din piele, luat din maşinile sport. Pe lângă toate ajustările posibile, acesta poate fi răcit sau încălzit în funcţie de preferinţe. După ce te-ai aşezat, mecanismul hidraulic din spatele scaunului îţi aduce în raza vizuală cele trei monitoare de 19” cu o rezoluţie totală de 3840×1024. Bănuim că printre opţiunile de personalizare este inclusă şi posibilitatea instalării unul singur ecran mai mare.

NovelQuest Emperor Workstation - de la 40.000 $

Dacă eşti pasionat de jocuri sau filme, Emperor Workstation este dotat cu un sistem audio 5.1 de la Bose care să te integreze în acţiune. Pentru senzaţii realiste, subwooferul este plasat exact sub scaun. Alături de confortul oferit atunci când te aşezi, întregul sistem este dotat cu un aparat de purificare a aerului şi un sistem de iluminare cu LED-uri care imită lumina naturală.

NovelQuest Emperor - trei monitoare

La alegere, calculatorul din dotare poate fi un PC sau un Mac. Baza staţiei de lucru dispune de o sursă de alimentare cu UPS ce ţine sistemul pornit chiar şi 3 ore după ce s-a întrerupt curentul. Înălţimea maximă la care ajunge staţia este de 2,1 m, iar greutatea ajunge la aproximativ 150 kg. În cazul în care lumina din cameră incomodează utilizatorul, NovelQuest Emperor se poate roti 360 de grade în jurul axei sale. Preţul spune destul de clar ce fel de venituri trebuie să ai ca să-ţi permiţi un asemenea de lux.

NovelQuest Emperor - sistemul audio 5.1 Bose

Urmărește Go4IT.ro pe Google News