O mamă susține că a auzit ceva înfricoșător prin sistemul de monitorizare a bebelușului

19.11.2020
O mamă susține că a auzit ceva înfricoșător prin sistemul de monitorizare a bebelușului

O tânără mamă susține că a auzit o voce necunoscută prin intermediul sistemului de monitorizare pentru bebeluș pe care l-a cumpărat de la un retailer cunoscut.

Kiara, în vârstă de 20 de ani, a declarat că adormise atunci când s-a petrecut incidentul. Tânăra din Melbourne, Australia, spune că a auzit o voce de bărbat, prin intermediul dispozitivului de monitorizare, care a zis „Mmm… acesta e unul drăguț”, referindu-se la copilul ei.

Imediat după aceea, tânăra mamă a deconectat sistemul de monitorizare și a dezinstalat aplicația. Ea susține că nu a fost prima dată când a auzit zgomote ciudate venind dinspre aparat.

Citește și: Dacă ai acest televizor smart, închide-l imediat și returnează-l dacă mai poți. E terifiant la ce te expui

Partenerul ei, Daniel, a crezut că cineva a intrat în casă, așa că a făcut o verificare. Nu era, însă, niciun intrus.

Dispozitivul de 99 de dolari se numește Mirabella Bebe, oferă conectivitate Wi-Fi și calitate a imaginii Full HD (1.080p). Kiara l-a cumpărat de la retailerul Kmart.

În urma incidentului, petrecut la ora 01.40 dimineața, femeia a returnat produsul.

Kiara a declarat că a ales dispozitivul respectiv după ce s-a documentat multă vreme. Potrivit ei, produsul nu avea recenzii negative.

Citește și: O adolescentă a ieşit dezbrăcată de la duş. A avut o senzație ciudată, apoi a făcut o descoperire de infarct!

Cei doi tineri susțin că au pus o parolă puternică, dar chiar și așa dispozitivul de monitorizare a bebelușilor a fost accesat de către cineva neautorizat. Un purtător de cuvânt al Kmart a declarat că incidentul este anchetat de furnizorul aparatului.

Sursa: Vt.co