O mamă susține că a auzit ceva înfricoșător prin sistemul de monitorizare a bebelușului

19.11.2020
O mamă susține că a auzit ceva înfricoșător prin sistemul de monitorizare a bebelușului

O tânără mamă susține că a auzit o voce necunoscută prin intermediul sistemului de monitorizare pentru bebeluș pe care l-a cumpărat de la un retailer cunoscut.

Kiara, în vârstă de 20 de ani, a declarat că adormise atunci când s-a petrecut incidentul. Tânăra din Melbourne, Australia, spune că a auzit o voce de bărbat, prin intermediul dispozitivului de monitorizare, care a zis „Mmm… acesta e unul drăguț”, referindu-se la copilul ei.

Imediat după aceea, tânăra mamă a deconectat sistemul de monitorizare și a dezinstalat aplicația. Ea susține că nu a fost prima dată când a auzit zgomote ciudate venind dinspre aparat.

Citește și: Dacă ai acest televizor smart, închide-l imediat și returnează-l dacă mai poți. E terifiant la ce te expui

Partenerul ei, Daniel, a crezut că cineva a intrat în casă, așa că a făcut o verificare. Nu era, însă, niciun intrus.

Dispozitivul de 99 de dolari se numește Mirabella Bebe, oferă conectivitate Wi-Fi și calitate a imaginii Full HD (1.080p). Kiara l-a cumpărat de la retailerul Kmart.

În urma incidentului, petrecut la ora 01.40 dimineața, femeia a returnat produsul.

Kiara a declarat că a ales dispozitivul respectiv după ce s-a documentat multă vreme. Potrivit ei, produsul nu avea recenzii negative.

Citește și: O adolescentă a ieşit dezbrăcată de la duş. A avut o senzație ciudată, apoi a făcut o descoperire de infarct!

Cei doi tineri susțin că au pus o parolă puternică, dar chiar și așa dispozitivul de monitorizare a bebelușilor a fost accesat de către cineva neautorizat. Un purtător de cuvânt al Kmart a declarat că incidentul este anchetat de furnizorul aparatului.

Sursa: Vt.co

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult