O nouă inovație în zona wearables: cerceii Nova H1, care integrează căști true wireless

15.01.2023
O nouă inovație în zona wearables: cerceii Nova H1, care integrează căști true wireless

Domeniul dispozitivelor „wearables” încă nu pare că și-a atins potențialul, întrucât încă mai apar produse inedite, de care nu știam că avem nevoie până să le vedem. Am văzut de-a lungul ultimilor ani inele care pot monitoriza starea sănătății, pentru cei care nu vor un smartwatch sau o brățară de fitness, Nova H1 Audio Earings sunt exact ceea ce descrie numele: o pereche de cercei cu clip-on, sau cu tijă, care servesc și drept căști true wireless.

Nova H1 permite purtarea unei perechi de căști în orice situație

Noile căști Nova H1 par a fi o pereche de cercei cu perle în partea exterioară, și par a fi realizate special pentru publicul feminin. Purtatul căștilor poate fi considerat nepoliticos în preajma altor persoane, însă este totodată foarte plăcut să poți răspunde la telefon fără să mai scoți telefonul din buzunar și fără să mai cauți cutia căștilor prin buzunar. Astfel, cerceii cu căști integrate care pot avea și rol de accesoriu vestimentar pare să fie un concept care împacă utilul cu plăcutul.

nova h1

În ciuda faptului că cerceii sunt atașați de lobul urechii, sunetul este transmis totuși către canalul urechii, printr-o poziționare inteligentă a difuzorului. Acesta este ascuns sub perlă și trimite sunetul în sus, către ureche. Cu siguranță, acest lucru înseamnă că nu vei primi și anulare a zgomotului ambiental, iar calitatea redării sunetului ar putea avea de suferit, în special în spații zgomotoase, soluția ar trebui să fie destul de bună pentru a auzi un apel sau o melodie.

Autonomia acestor căști este de 3,5 ore de ascultare de muzică și o oră de apeluri, cel mai probabil din cauza design-ului mai degrabă realizat pentru a imita o pereche de cercei, decât pentru a fi practică pentru o pereche de căști. Cutia de încărcare, care are design de cutie de bijuterii, alimentează căștile pentru un total de 14 ore de utilizare.

nova h1 case

Un aspect important la aceste căști este însă faptul că bateria internă a „cerceilor” poate fi schimbată, deci căștile Nova H1 sunt realizate pentru a fi utilizate pe termen lung. Cât despre preț, acesta este condiționat în principal de materialele prețioase din care sunt realizați. Există o versiune cu aur la 695 de euro, și o versiune cu argint la 595 euro. Ambele folosesc perle reale.

sursa: Gizmodo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult