Oferta Lidl la final de august: accesorii ieftine pentru grădină și mașină

23.08.2021
Oferta Lidl la final de august: accesorii ieftine pentru grădină și mașină
foto: profimedia

Lidl introduce în cursul săptămânii în curs o selecție de scule și accesorii pentru grădină de la Parkside. Acestea vor putea fi cumpărate din magazinele Lidl începând cu data de joi, 26 august și ar putea să vă ușureze munca prin jurul casei. Desigur, există și câteva accesorii pentru cei care au nevoie de instrumente pentru curățarea mașinii, atât la interior, cât și la exterior.

Accesorii pentru grădină de la Parkside la Lidl

Pompa submersibilă Parkside este probabil cel mai inedit gadget pe care Lidl îl va introduce în ofertă, aceasta putând fi folosită pentru a goli sau umple o piscină gonflabilă. Poate pompa până la înălțimea de 7m, are motor de 400W și poate pompa 10.000 L pe oră, cât și un cablu de alimentare de 10 m. Pompa Parkside va intra în ofertă pe 26 august la prețul de 149 lei.

Pentru cei care au nevoie să își ascută lanțul de la drujbă, Lidl va aduce și un astfel de aparat de la Parkside. Este un model cu putere de 85W și 5000 rotații pe minut, care oferă iluminare LED în zona de ascuțire. Aparatul de ascuțit are șină de ghidare și opritor reglabile. Aparatul de ascuțire pentru lanț costă 119 lei.

Foarfeca telescopică de 69 lei de la Parkside poate fi folosită pentru toaletarea copacilor din curte fără să folosești o scară sau să te urci în copac. Pânza ferăstrăului are 30cm, iar mânerul este telescopic și oferă o lungime între 1,6 și 2,65m în cinci trepte.

Tot pentru grădină, dar de la brandul Livarno Home, sunt trei variante de decorațiuni LED cu încărcare solară. Există mai multe variante, la alegere. Acumulatorii interni pot lumina pentru 8 ore la o încărcare completă, care se face pe timpul zilei. Decorațiunile sunt rezistente la apă și praf la standardul IP44 și pot rezista până la -21 de grade celsius, ceea ce înseamnă că ar putea fi folosite și vara și iarna, dacă temperaturile nu ating valori extreme.

Pentru mașină

Pentru curățarea mașinii, Lidl introduce două produse utile începând de joi. Unul este aspiratorul de mână de 49 lei, care se alimentează la mufa de 12 V și are o capacitate de 400ml în recipient, cât și un cablu de 3 metri. Aspiratorul vine și cu mai multe accesorii, pentru a putea ajunge în zonele mai puțin accesibile.

Cel de-al doilea produs este o perie cu racord pentru furtun, care vine cu două perii, una moale și una mai dură. Cea moale este pentru caroserie și geamuri, iar cea dură poate fi folosită pentru curățarea jantelor. Mânerul are și un comutator pentru reglarea intensității apei, iar mânerul este realizat dintr-un material aderent, care împiedică alunecarea. Prețul este de 35 lei.

Sursa: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult