(P) Topul celor mai utile accesorii pentru un smartphone

(P) Topul celor mai utile accesorii pentru un smartphone

E o certitudine faptul că tehnologia a evoluat considerabil în ultimii ani, tranziţia fiind una exponenţială de la o generaţie de telefoane la alta. Trăim în era vitezei, una în care timpul niciodată nu este suficient şi multitudinea de task-uri zilnice face indispensabilă utilizarea unui smartphone.

Indiferent că este vorba de citirea unor mail-uri, aflarea celor mai noi informaţii, o comunicare mai bună sau diverse alte aplicaţii, smartphone-ul este un gadget pe care-l purtăm cu noi oriunde şi oricând. Acesta este şi motivul pentru care vă vom prezenta în continuare câteva accesorii ce vă vor oferi un plus de utilitate, eficienţă, ba chiar şi un plus la capitolul estetică sau protecţie. Care sunt aceste accesorii? Ei bine, cu ajutorul echipei din spatele magazinului online www.stifler.ro vom realiza topul celor mai dorite şi populare accesorii ale prezentului.

Să vedem despre ce este vorba:

#1 Husa anti-gravitaţie

Deşi nu a apărut de relativ mult timp pe piaţă, această husă pentru telefoane a reuşit să devină una dintre cele mai dorite accesorii în rândul celor care vor să se bucure de un plus de confort şi siguranţă.

De ce este anti-gravitaţie? Aşa cum o arată şi denumirea, această husă sfidează regulile fizicii, reuşind să adere excelent la diverse tipuri de suprafeţe. Indiferent că este vorba de sticlă, perete, metal, lemn sau multe alte exemple de acest fel, husa reuşeste să stea lipită foarte bine, iar riscul de a se desprinde nu există.

Practic, telefonul va fi aşezat într-o poziţie în care-l păstrăm în deplină siguranţă, iar în cazul unor conversaţii video ne oferă şi un plus de confort. Ce poate fi mai plăcut, nu-i aşa?

 

De altfel, husele sunt accesorii indispensabile pentru orice tip de smartphone, mai ales în ideea în care acestea sunt omniprezente, iar situaţiile în care sunt scăpate, zgâriate sau sparte se întâlnesc foarte des. Cei care îşi doresc să descopere o gamă variată de huse, perfecte pentru diverse tipuri de modele, o pot face aruncând o privire pe site-ul www.stifler.ro  – fiind unul din magazinele de top ce oferă astfel de produse.

#2 Bateria externă

Aşa cum a mai fost menţionat în nenumărate rânduri, telefonul este de nelipsit în viaţa noastră de zi cu zi şi utilizarea sa este relativ ridicată. Cu toate că în ultima vreme durata de viaţă a bateriilor incorporate este ceva mai crescută, situaţiile în care se epuizează sunt la fel de frecvent întâlnite.

 

Motivele pot fi diverse, fie că aplicaţiile necesită un consum de energie mai ridicat, fie că sunt folosite foarte mult, fie că pe parcursul întregii zile nu s-a avut acces la o sursă de încărcare a telefonului.

Care este soluţia în astfel de situaţii? Cu siguranţă că achiziţionarea unei baterii externe îi poate scăpa pe mulţi proprietari de smartphone de grija că bateria se va descărca şi activităţile desfăşurate vor avea de suferit, fiind îngreunate sau întârziate.

E important ca bateriile externe să fie de calitate, să se încarce rapid şi, în mod firesc, dacă se face o alegere bună acestea pot oferi mai mult cicluri de încărcare telefoanelor. Puteţi găsi baterii externe performante chiar pe site-ul stifler.ro.

#3 Mănuşile tactile

Fiindcă vremea capricioasă deja începe să-şi facă simţită prezenţa e foarte clar faptul că nu va mai trece mult timp până când temperaturile vor scădea considerabil.

De câte ori nu vi s-a întâmplat ca pe timp de iarnă să fiţi nevoiţi să răspundeţi la telefon, să scrieţi un mesaj sau să navigaţi prin diverse aplicaţii, însă în acelaşi timp să trebuiască să suportaţi gerul năpraznic?

 

Sunt situaţii des întâlnite, dar care nu-şi mai găsesc scuza odată cu apariţia mănuşilor tactile. Practic, acestea oferă posibilitatea de a naviga excelent pe smartphone, cu precizie şi uşurinţă, capacitatea lor tactilă fiind perfect adaptată ecranelor touch.

#4 Boxa Bluetooth

Să ai un smartphone nu înseamnă că trebuie folosit doar pentru a comunica sau pentru a-ţi eficientiza activităţile din sfera business, însă şi pentru momentele în care vrei să te distrezi, să te deconectezi de stres şi să te bucuri de muzică alături de persoanele apropiate.

Astfel, nevoia de a asculta muzică la un volum mai ridicat se regăseşte adeseori în preferinţele românilor, motiv pentru care achiziţionarea unei boxe Bluetooth se enumeră în topul accesoriilor utile pentru un smartphone.

 

Prin urmare, simpla investiţie într-un smartphone e incompletă fără a beneficia şi de alte avantaje oferite de aceste accesorii. Lista poate fi mult mai lungă, în care să se includă căşti, selfie stick-uri, suporţi magetici şi multe alte exemple, însă mereu trebuie să se urmărească utilitatea, calitatea şi, bineînţeles, designul. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult