Periuţă de dinţi mobilă de la OHSO

11.05.2007
Periuţă de dinţi mobilă de la OHSO

Periuţa de dinţi este unul din accesoriile pe care le luăm cu noi oriunde am merge, pentru ca ne este indispensabilă. Însă chiar dacă o punem într-o cutie specială şi apoi în borsetă alături de alte produse pentru igiena personală, trebuie să nu uităm să luăm şi tubul cu pastă de dinţi. Şi de multe ori uităm… Acum însă, periuţa noastră antică poate fi înlocuită cu una modernă, făcută parcă pentru mobilitate, distribuită de OHSO.

OHSO ne oferă posibilitatea să alegem unul din cele trei modele, Marko, Divo sau Presto, fiecare având un design diferit. Plasticul mat negru finisat excelent, sau oţelul inoxidabil, sunt unele din materialele din care e confecţionată această periuţă.

Periuta mobila OHSO

Precum aţi citit mai sus, jucăria celor de la OHSO este adresată persoanelor mobile, pentru că are un sistem inovator ce permite stocarea pastei de dinţi în interiorul periuţei. Trebuie doar să goliţi un tub în compartimentul special dedicat, care apoi va fi astupat etanş cu partea ce conţine capul periuţei. Astfel, pasta nu se deteriorează în timp, pentru că dozarea sa se face inteligent: prin simpla răsucire a mânerului, ea ajunge pe periuţă, şi nu ne mai rămâne decât să ne spălăm dinţii cu atenţie. 

Otel inoxidabil pentru periuta OHSO

Chiar dacă nu este un accesoriu care rupe gura târgului, periuţa OHSO este un partener de drum de nădejde, impresionând prin funcţionalitate şi design inovator, totul la un preţ foarte accesibil de doar 20 $ în SUA. De comandat în România e cam imposibil, dar pentru publicul căreia i se adresează acest produs, un public elitist, achiziţionarea sa nu ar trebui să fie o problemă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News