Pizza Hut prezintă „scrollniţa”, un dispozitiv care păstrează pizza caldă atunci când dai scroll

07.06.2016
Pizza Hut a prezentat scrollniţa, un dispozitiv care are rolul de a menţine pizza caldă, prin energia acumulată din mişcarea de scroll pe un ecran tactil. Dispozitivul face parte din misiunea „de-telefonizării meselor” lansată de companie şi încurajează clienţii să renunţe la obişnuitul scroll pe mobil, iar în locul lui să „dea scroll cu folos”, în timp ce întreţin conversaţiile cu prietenii.
 
Citeşte şi: Un mare lanţ de pizzerii testează un robot autonom pentru livrări
 
Scrollniţa este formată din două componente: plita, pe care se va aşeza pizza şi dispozitivul de scrollat, cu ecran tactil şi un sistem electronic încorporat, care îi permite plitei să se încălzească pe măsură ce utilizatorul face scroll. Prin repetarea mişcării, plita se poate încălzi până la o temperatură de peste 50 de grade Celsius. 
 
 
Prototipul scrollniţei este disponibil în restaurantul Pizza Hut Dorobanţi din Bucureşti, iar cei care acceptă provocarea Pizza Hut îl pot comanda la masă, alături de pizza. 
 
Pentru a susţine misiunea de-telefonizării meselor, Pizza Hut a marcat în restaurante „zona dependenţilor de smartphone” şi zona celor „independenţi” şi a adresat clienţilor diverse provocări pentru a-i încuraja să lase deoparte telefonul mobil, în timp ce stau la masă. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult