Plantronics lansează noua serie de căşti Bluetooth Voyager 3200

27.06.2017
Plantronics lansează noua serie de căşti Bluetooth Voyager 3200

Plantronics a lansat noua serie de căşti Bluetooth Voyager 3200. Noile modele dispun de tehnologie de anulare a zgomotului cu trei microfoane şi autonomie de până la şase ore în regim de convorbire şi şapte zile în stand-by. Carcasa portabilă opţională de încărcare oferă până la 10 ore suplimentare de convorbire.

 

Seria Voyager 3200 include diferite modele. Cel mai avansat, Voyager 3200 UC, este livrat standard cu o carcasă portabilă de încărcare şi include un modul Bluetooth de înaltă fidelitate.

 

Principalele caracteristici tehnice ale seriei:

 

• Semnal de alertă când se începe o conversaţie în timp ce casca este pe modulul mut.

• Senzorii inteligenţi răspund sau transferă apeluri prin punerea căştii. Când poartă casca, utilizatorul spune „răspunde” sau „ignoră” pentru a gestiona apelurile primite.

• Alertele vocale anunţă numele apelanţilor, starea conexiunilor şi timpul de convorbire.

• Până la 30 de metri rază de acţiune wireless pentru dispozitivele Bluetooth de Clasă 1 cu care casca este compatibilă.

• Conectare prin NFC la dispozitive compatibile.

• Suport pentru aplicaţiile Siri, Google Now sau Cortana.

• Tehnologia Plantronics SoundGuard asigură protecţie împotriva sunetelor ridicate neaşteptate, pentru a preveni deteriorarea auzului.

 

Seria Voyager 3200 este disponibilă în două culori – negru diamant şi gri carbon.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult