Pyle Street Blaster, boxa de 1000W pe care o poţi lua cu tine oriunde

28.03.2014
Pyle Street Blaster, boxa de 1000W pe care o poţi lua cu tine oriunde

Pyle Street Blaster este probabil cea mai puternică boxă portabilă de pe piaţă. Dispozitivul proiectat pentru a fi transportat pe umăr sau în portbagajul autoturismului dispune de un repertoriu generos de conectori fizici, la care se adaugă interfaţă bluetooth şi NFC  prin care să realizăm conexiunea cu smartphone-ul din buzunar.

Având dimensiuni 62x25x25cm şi greutate de aproape 10Kg, aceasta nu este o boxă tipică pentru rucsacul de călătorie. În schimb, amatorii de petreceri în aer liber vor aprecia subwooferul puternic şi suportul NFC, prin care putem asocia rapid orice smartphone sau tabletă compatibilă. Repertoriul său include sistem de lumini stroboscopice pentru show-urie ad-hoc organizate după lăsarea întunericului, conector pentru microfon şi intrări audio auxiliare la care putem ataşa colecţia de instrumente muzicale. Sunt prezente reglaje pentru bass, tonalitate şi volum, alături de alte ajustări speciale.

Pyle Street Blaster, boxa portabilă de 1000W

Pyle Street Blaster dispune de acumulator încorporat, a cărui încărcare durează 4 ore folosind adaptorul AC inclus în pachet. Producătorul nu a dezvăluit care este durata de funcţionare în regim portabil, dar ţinând cont de lista funcţiilor mari consumatoare de energie probabil nu ar trebui să avem prea mari aşteptări la acest capitol.

Boxa Pyle Street Blaster poate fi comandată de pe website-ul producătorului la preţul de 249.99 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult