Redmi Watch 2 Lite ajunge pe piața europeană cu un preț greu de refuzat

14.12.2021
Redmi Watch 2 Lite ajunge pe piața europeană cu un preț greu de refuzat

Anunțat de sub-brandul Xiaomi încă de luna trecută, Redmi Watch 2 Lite începe să apară în catalogul magazinului oficial Xiaomi și pentru cumpărătorii europeni, însă doar în anumite regiuni.

Redmi Watch 2 Lite este disponibil cumpărătorilor din Germania la prețul de 69.99 euro, dar nu și pentru cei din Franța, Italaia sau Spania, unde produsul este afișat cu stoc zero. Pentru fanii Xiaomi din România produsul nici măcar nu apare în catalogul Mi Store.

Pregătită în versiuni pe albastru, negru și alb, ediția Lite a modelului Redmi Watch 2  păstrează ecranul OLED cu rezoluție 360×320 pixeli și trăsăturile generale de design, însă ajustează dotările oferite.

Astfel diagonala de 1.55 inch (redusă de la 1.6 inch) sugerează folosirea unui panou OLED de calitate inferioară. Deși crescută la 262 mAh (față de 225mAh), capacitatea acumulatorului indică folosirea unui hardware mai puțin eficient în privința consumului de energie. Totuși, autonomia specificată este de 10 zile. Ambele versiuni rulează un OS proprietar, diferind doar numărul funcțiilor suportate.

Watch 2 Lite permite monitorizarea pulsului și saturația de oxigen (SpO2). De asemenea suportă numărarea pașilor pentru măsurarea activităților de fitess și vine configurat cu peste 100 moduri de sport. Lista dotărilor continuă cu receptor GPS (compatibil cu rețelele Galileo, GLONASS și BDS).

Livrat într-o carcasă etanșă confecționată din plastic și cu protecție din sticlă pentru ecran, Watch 2 Lite suportă scufundarea în apă până la o presiune de 5 atmosfere, corespunzătoarea adâncimii de 50 metri. Fixarea la mână se face cu o curea din cauciuc ajustabilă, asortată culorii cardanului. Pachetul software include peste 100 fețe de schimb selectabile, variind stilul grafic și tipul informațiilor afișate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult