Reîncărcă-ţi gadget-ul wireless

13.12.2007
Reîncărcă-ţi gadget-ul wireless

Cum ar fi să scapi de încărcătorul incomod al mobilului sau media player-ului şi de firele sale care se rup şi se încâlcesc? Producătorii cercetează de ceva timp modalităţile de reîncărcare wireless, iar americanii de la WildCharge chiar au reuşit. Ei vând o plăcuţă pe nume WildCharger de forma şi mărimea unui mouse pad şi legată de un cablu pe care-l cuplezi la priză.

Dacă îţi pui gadgetul pe suprafaţa plăcuţei, ca prin minune, începe reîncărcarea bateriei acestuia. Totuşi nu e chiar atât de simplu. Îţi mai trebuie şi un adaptor pe care îl cuplezi la mobil sau la media player. Americanii au creat deocamdată asemenea adaptoare doar pentru telefonele RAZR de la Motorola şi pentru player-ele multimedia iPod Nano din generaţia a doua. Plăcuţa e capabilă să reîncarce până la patru gadgeturi simultan, deci scapi de tot atâtea încărcătoare.

WildCharger-ul costă 60$, iar adaptorul 35$. Producătorul promite să aducă pe piaţă şi adaptoare pentru alte modele. În curând va fi disponibil cel pentru BlackBerry Pearl.

Reincarcare wireless

Reincarcare wireless

Reincarcare wireless

Reincarcare wireless

Urmărește Go4IT.ro pe Google News