S-a lansat prima husă anti 5G din România. Și e invizibilă! 

16.11.2020
S-a lansat prima husă anti 5G din România. Și e invizibilă! 

Black Friday și Cyber Monday sunt sărbătorile consacrate ale pasionaților de tehnologie. Dar în 2020, deși suntem în prag de criză economică provocată de Oculta Mondială, vânzările de telefoane mobile se vor ridica din nou la cifre impresionante? Posibil să fie chiar mai mari decât în anii precedenți? Nu știm. Noi doar punem întrebări!

În schimb un lucru e sigur. Acest val al schimbării tehnologice înseamnă că din ce în ce mai mulți oameni vor folosi iarna aceasta telefoane 5G. Și știm bine cu toții că această nouă tehnologie este controversată. De aceea, catmobile.ro, magazinul online de huse și accesorii pentru telefoane și nu numai, au lansat de Black Friday o husă anti 5G, în premieră mondială.

husa anti-5g
Husa anti-5G este invizibilă pentru toți cei care nu văd adevărul.

„Această husă este menită să îți protejeze telefonul 5G de propriile sale radiații 5G” explică membrii din staff-ul tehnic al companiei. La fabricarea ei se folosește, din relatările echipei, un procedeu dacic ultra secret, care implică ulei de rostopască și extract de usturoi.

Cert este că în urma acestui procedeu tehnologic de origine dacică, husa devine invizibilă, putând fi observată doar de către cei inițiați în tainele adevărurilor ascunse de ochii lumii. La prima vedere, husa este ușoară ca aerul și, deși este flexibilă, are o duritate incredibilă.

Nimic mai dur însă decât efectele pe care le are atunci când asupra posesorului husei sunt lansate o suită de atacuri psihotronice și oculte, întrepătrunse printre undele 5G. Pur și simplu efectul de protecție al husei este devastator, așa cum arată și clipul de promovare al husei de mai jos.


Husa invizibilă ține Oculta Mondială la distanță și bruiază cele mai frecvente 99 de microcipuri.

„Noi susținem mereu principiul transparenței. Am adus un stoc suficient de huse invizibile anti-5G. Inițial vream să le oferim gratuit,  însă printr-o conspirație mondială, husa costă acum 59,90 lire reptiliene. Campania noastră e gândită să comunice doar cu acei oameni care știu adevărul și pot vedea husa. Pe această cale îi invităm să ne vină și în ajutor, întrucât nu mai vedem unde am pus husele în depozit”, a declarat unul din reprezentanții catmobile.ro.

Mai multe detalii despre husă nu o să găsiți nicăieri, pentru că ea nu prea există. Sau există? Clar una din două. E acest articol promoțional un pamflet? Nu știm. Noi doar punem întrebări!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult