Samsung Gear IconX şi Samsung Charm, disponibile în România

17.08.2016
Samsung Gear IconX şi Samsung Charm, disponibile în România

Samsung Gear IconX şi Samsung Charm sunt accesorii smart, propuse în sprijinul unui stil de viaţă mai activ.

Gear IconX

Fără nevoie de cabluri,  căştile Gear IconX, au o greutate de numai numai 6,3g şi un design unic, fiind fabricate din silicon pentru confort sporit în timpul antrenamentelor.

Adresate iubitorilor de sport, Gear IconX dispun de un player integrat pentru muzică, modul GPS şi funcţie pentru măsurarea bătăilor inimii, motivându-te în timpul exerciţiilor fizice prin ghidul vocal integrat.

Căştile Gear IconX îţi oferă libertatea de a lăsa telefonul acasă în timpul antrenamentelor, având o memorie internă de 4GB, până la 11 ore autonomie de funcţionare.

Noul produs este disponibil în trei variante de culoare: alb, negru, albastru.

Samsung Charm

Cu un design distinctiv şi versatil, brăţara Samsung Charm îmbină stilul cu funcţionalitatea punând la dispoziţie o multitudine de funcţii: măsoară performanţele şi funcţiile vitale, colectând date despre caloriile arse sau distanţa parcursă.

Disponibilă în trei variante de culori (negru, auriu şi roz quartz),  brăţara Samsung Charm poate oferi până la 14 zile de autonomie cu fiecare încărcare a bateriei. Dispunând deun sistem multicolor cu LED-uri şi vibraţii, accesoriul poate transmite notificări pentru SMS, apeluri şi reţele de socializare,

Gear IconX şi Samsung Charm sunt disponibile la partenerii locali Samsung România.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult