Samsung lansează gama Pro Endurance de microSD-uri optimizate pentru utilizare intensivă

03.05.2018
Samsung lansează gama Pro Endurance de microSD-uri optimizate pentru utilizare intensivă

Potrivit Samsung, pe un card microSD Pro Endurance de 128GB se poate înregistra până la 43800 ore conţinut 1080p filmat în modul loop, fără a risca pierderea integrităţii datelor, respectiv de 25 ori mai mult decât este posibil cu un card microSD obişnuit.

Camerele video auto, echipamentele pentru supraveghere video şi dispozitivele tip DVR folosite la înregistrarea transmisiunilor TV reprezintă scenarii tipice unde folosirea unui card microSD proiectat pentru regim de folosire continuu poate evita pierderile de date. Însă beneficii similare pot fi obţinute şi de utilizatorii obişnuiţi, care doresc să evite pe cât posibil pierderea pozelor de vacanţă sau alte documente importante, în urma defectării spontane a cardului de memorie.

Cardurile Samsung Pro Endurance sunt rezistente la apă, extreme de temperatură, expunerea la câmpuri magnetice şi doze mari de raze X, întâlnite spre exemplu la scanarea bagajelor în aeroport.

Echipate de Samsung cu chip-uri NAND flash de calitate superioară, noile carduri microSD pot fi achiziţionate la preţuri de 25 dolari (versiunea cu 32GB), 45 dolari (64GB) şi 90 dolari (128GB).

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult