Samsung lucrează la suportul Galaxy Ring pentru toate dispozitivele Android, dar nu și pentru iPhone

01.03.2024
Samsung lucrează la suportul Galaxy Ring pentru toate dispozitivele Android, dar nu și pentru iPhone

Samsung anunță că lucrează la suportul Galaxy Ring și pentru alte dispozitive cu Android, nu doar cele proprii. Cu toate acestea, telefoanele iPhone nu vor beneficia de suport.

Odată cu prezentarea noului Galaxy Ring, eveniment ce a acut loc la începutul acestei săptămâni, cu ocazia MWC 2024, Samsung a confirmat câteva detalii despre viitorul device de urmărire a sănătății, inclusiv ce dispozitive va accepta, dimensiunea bateriei și multe altele.

Acum apar noi informații despre Galaxy Ring, ocazia cu care aflăm și că Samsung lucrează la suportul pentru mai multe dispozitive cu Android de la alți producători. Cu ocazia unui interviu acordat publicației CNET, Samsung a dezvăluit informații legate de capacitatea bateriei lui Galaxy Ring. Cele mai mici versiuni vor folosi un acumulator de 14,5 mAh, în timp ce dimensiunile cele mai mari vor utiliza o baterie de 21,5 mAh. Astfel, bateria noului inel inteligent ar trebui să reziste între cinci și nouă zile, în funcție de model și modul de utilizare.

Apar noi informații despre Samsung Galaxy Ring

Poate cele mai interesante vești sunt cele legate de compatibilitatea Galaxy Ring cu alte dispozitive din afara ecosistemului Samsung. Samsung spune că Galaxy Ring poate fi, de fapt, folosit alături de un Galaxy Watch, iar cele două dispozitive pot transmite valorile înregistrate sau chiar pot combina datele pentru a obține rezultate și mai bune, ceea ce este un lucru foarte util. Văzând că un ceas inteligent are încă mult mai multă utilitate în comparație cu un inel inteligent, este bine că nu trebuie să renunți la unul pentru celălalt.

În ceea ce privește telefoanele cu care va putea fi conectat, se pare că opțiunile sunt limitate, cel puțin deocamdată. Telefoanele Galaxy sunt, desigur, acceptate, iar Samsung „lucrează pentru a se asigura” că utilizatorii de telefoane Android care nu sunt din seria Galaxy vor putea folosi Galaxy Ring. Cu toate acestea, nu va exista suport pentru dispozitivele iPhone, deoarece Samsung încearcă să facă cât mai mulți oameni să facă trecerea la ecosistemul său.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult