Scannerul 3D pentru smartphone Pixelio va fi disponibil oficial în România

16.08.2016
Scannerul 3D Pixelio este disponibil pe canal oficial în România. Dispozitivul, prin care orice smartphone modern poate fi transformat în scanner 3D sau în camera video care filmează la 360°, a fost inclus în oferta distribuitorului de produse IT şi electronice ABC Data. 
 
Scannerul poate fi folosit de către fotografi, muzeografi, arheologi, ingineri, graficieni, bloggeri şi specialişti în e-commerce. „Putem scana tridimensional obiecte mici, dacă instalăm un smartphone cu softul potrivit pe un braţ al scannerului. Dar asta nu e tot. Dispozitivul ne permite să facem fotografii panoramice de o calitate deosebită, video time-lapse sau filmări şi poze la 360”, a declarat Robert Chiţan, produc manager la ABC Data.

Pixelio a fost creat de compania poloneză Smart3D cu fonduri obţinute pe o platformă de crowdfunding. 

 
 
Dispozitivul va ajunge în magazinele locale la jumătatea acestei luni. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video