Seagate oferă noi hard disk-uri cu facilităţi de stocare cloud şi conectivitate wireless

05.01.2015
Seagate oferă noi hard disk-uri cu facilităţi de stocare cloud şi conectivitate wireless

Seagate îşi completează oferta de hard disk-uri externe lansând noi produse care atrag prin funcţiile suplimentare puse la dispoziţie şi supleţea designului.

Parte din noua serie Seagate Seven, dispozitivul cu o grosime de numai 7 mm este un hard disk extern cu 500GB spaţiu de stocare, adăpostit într-o carcasă rezistentă confecţionată din oţel inoxidabil. Prevăzut cu interfaţă USB 3.0, Seven va putea fi găsit în magazine chiar din această lună la preţul de 100 dolari.

Seagate Seven

Cei care doresc un pic mai multă libertate de mişcare pot opta pentru varianta Seagate Wireless, un alt hard disk extern de 500GB, prevăzut de această dată cu modul wireless şi acumulator propriu. Disponibil reţeaua WiFi, dispozitivul poate fi folosit inclusiv cu tablete şi smartphone pentru suplimentarea spaţiului de stocare.

Seagate Wireless

Transferurile de fişiere sunt gestionate cu ajutorul utilitarului Seagate Media App, disponibil în versiuni pentru iOS , Android, Kindle şi Windows 8. În plus, fişierele media pot fi redate prin streaming direct către dispozitive Chromecast şi Airplay. Noul dispozitiv Seagate Wireless cu hard disk de 500GB va putea fi găsit în 5 variante de culoare începând cu luna februarie, la preţul de 130 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult