Selfie stick-ul, prezis într-un film cehoslovac din 1970 în care se doreşte uciderea lui Einstein [VIDEO]

04.03.2016

Cu 40 de ani înainte să devină o senzaţie mondială care face multe victime, selfie stick-ul era imaginat într-o comedie SF produsă în Cehoslovacia.

Utilizatorul de Reddit ZaHuBa a publicat un GIF în care apare dispozitivul futurist pentru vremea respectivă. Este vorba de un băţ telescopic care la capăt are o cameră, iar la bază un sistem care scoate imagini instant, la fel ca un aparat foto Polaroid.

În filmul „Zabil Jsem Einsteina, Panove” (trad. „L-am ucis pe Einstein, domnilor”) după explozia unei bombe atomice femeilor le creşte barbă şi îşi pierd abilitatea de a face copii. La sediul ONU are loc a întrunire în care se propune ideea dezvoltării unei maşini a timpului, astfel încât catastrofa să fie evitată.

Mai precis, cineva trebuie să călătorească înapoi în timp pentru a-l ucide pe Einstein, geniul care a contribuit decisiv la apariţia armelor nucleare. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult