Sistem de securitate complet digital pentru casă

14.11.2007
Sistem de securitate complet digital pentru casă

InGrid Digital Home Protection este primul sistem de securitate complet digital disponibil pentru case şi apartamente. Conexiunea între elementele sale se realizează exclusiv wireless pe canale criptate, fiind asigurate astfel o siguranţă şi redundanţă sporite. În momentul în care un element al reţelei este deactivat, sistemul detectează aceasta, iar un alt element de control preia sarcinile de monitorizare.

Sistemul se compune din consola centrală, o telecomandă care poate fi folosită pe post de telefon fără fir, o telecomandă breloc, senzori de mişcare şi module de extindere a razei de acoperire. Senzorii nu sunt dependenţi de o sursă de curent, fiind alimentaţi de o baterie cu autonomie de până la 10 ani. Montarea şi activarea sistemului este foarte simplă, uşoară şi poate fi realizată în mai puţin de două ore.

sistem de securitate complet digital pentru case şi apartamente

Sistemul are un preţ de 200$ în versiunea de bază, recomandată pentru o suprafaţă de 140 metri pătraţi. O variantă extinsă pentru o suprafaţă de 230 mp poate fi achiziţionată pentru suma de 300$.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News