Skullcandy Venue, căşti wireles cu funcţie de anulare a zgomotului şi monitorizare GPS

23.08.2018
Skullcandy Venue, căşti wireles cu funcţie de anulare a zgomotului şi monitorizare GPS

Mai puţin costisitoare decât am fi tentaţi să credem, căştile Skullcandy Venue sunt recomandate pentru „o experienţă de ascultare complet imersivă” şi vin la pachet cu un set interesant de tehnologii.

Cei de la Skullcandy au dezvăluit o nouă pereche de căşti wireless, care completează setul obişnuit de facilităţi pentru muzică şi cu o funcţie de monitorizare a locaţiei. Disponibile în culorile alb şi negru, căştile Skullcandy Venue se conectează la telefonul mobil folosind interfaţa bluetooth, ocazie şi pentru descărcarea coordonatelor de localizare acumulate în utilizare normală. Spre exemplu, utilizatorii pot folosi aceste date pentru a ţine evidenţa traseelor parcurse în timpul sesiunilor de alergare.

Cu un design minimalist, căştile oferă până la 24 de ore timp de redare şi includ tehnologie de încărcare rapidă, 10 minute conectate la adaptorul AC oferind până la 5 ore timp suplimentar de utilizare.

Skullcandy combină tehnologia Noise Canceling, menită să blocheze zgomotele ambiante, cu Monitor Mode. Activat cu o simplă apăsare de buton, modul de amplificare ne permite să auzim zgomotele din jurul nostru şi să conversăm cu alte persoane fără să înlăturăm căştile de pe urechi.

Căştile Venue oferă şi suport pentru serviciile de asistentă prin comandă vocală implementate pe dispozitive smartphone, comenzile vocale putând fi preluate cu o simplă apăsare de buton. Desigur, microfonul încorporat poate servi şi la preluarea apelurilor de voce.

Căştile Skullcandy Venue vor putea fi livrate începând cu data de 17 septembrie, preţul la precomandă fiind de 179.99 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult