Solos Smart Cycling Glasses, ochelari inteligenţi pentru ciclişti

11.07.2016
Solos a lansat pe Kickstarter Smart Cycling Glasses, o preche de ochelari inteligenţi pentru ciclişti. Aceştia nu oferă numai protecţie împotriva razelor soarelui, ci dispun şi de un display virtual similar cu cel de pe Google Glass. 
 
Ochelarii sunt folosiţi deja de echipa de ciclism USA Olympic care va participa la Rio 2016. Ecranul de pe mart Cycling Glasses poate afişa diverse informaţii, precum viteza de deplasare, cadenţa, pulsul ciclistului, caloriile arse, distanţa şi elevaţia. Utilizatorii pot folosi dispozitivul, capabil să primească comenzi vocale, pentru a efectua apeluri sau pentru navigaţie. 
 
Citeşte şi: Această ruletă de măsurare este, probabil, cea mai inteligentă din lume
 
 
Spre deosebire de Google Glass, designul acestor ochelari este unul reuşit. Smart Cycling Glasses dispun de microfoane, design aerodinamic şi lentile (care pot fi schimbate) realizate din material de calitate premium. Autonomia bateriei este de aproximativ 6 ore. 
 
Ca orice gadget inteligent, ochelarii Solos dispun de aplicaţii dedicate pentru Android şi iOS şi se pot sincroniza cu RainingPeaks, Strava şi MapMyRide.
 
Ochelarii pot fi comandaţi pe Kickstarter la preţul de 374 de dolari, iar livrările vor începe în octombrie. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult